WAANZIN @ SMARTLAPPENFESTIVAL MEPPEL
Meppel, 22 april 2011: Meezingen maar!

Meppel, 22-04: Meezingen maar!

(25-3-2011) Ook dit jaar levert Buro Waanzin bijna de helft van de artiesten en bands die van de partij zijn op de 3e Nacht van de Natte Zakdoeken, de jaarlijkse Smartlappenkroegentocht op Goede Vrijdag (in dit geval dus vrijdag 22 april 2011) in het gezellige en pittoreske Meppel. De Triesto’s, in 2010 winnaar van de Mary Servaes Bokaal voor leukste/beste/vrolijkste band, spelen voor de 2e keer in Café de Tapperij a/h Kerkplein, Het Gebroken Hartje zal Café de Beurs aan De Wheem op z’n kop zetten, Appie Hein mag z’n zang- en andere capriolen in Café de Joker a/h Kerkplein vertonen en Big Billy & De Baby’s spelen er inmiddels voor de 3e keer, waarbij ze dit keer Café de Casteleijn a/d Grote Kerkstraat aandoen. Er doen in totaal 9 cafés mee en de rest van het programma volgt later, maar zet alvast in de agenda, want het was de afgelopen jaren errug gezellie en een passe-partout voor alle cafés kost slechts € 5,-.