PATATJE METAL IN FINALE TOP 2000 COVER CONTEST = STEM-STEM-STEM!

Up the Patatten: dus klik op bovenstaand plaatje en stem op Patatje Metal!

De beste, lekkerste, strakste, vetste of eigenlijk ENIGE smartmetalband van Nederland, Patatje Metal dus, is doorgedrongen tot de finale van De Top 2000 Cover Contest van Ongekend Talent! Van de 24 covers van Ik Kan Het Niet Alleen van De Dijk, heeft de absoluut deskundige jury voor de uitvoering van Patatje Metal (een mix van Van Halen’s Jump en het te coveren nummer) gekozen. Terecht, zeggen wij natuurlijk. Maar het is pas het begin, want nu is het zaak te zorgen dat ze ook echt WINNEN, en dus zeggen wij al even natuurlijk: surf naar http://www.ongekendtalent.nl/top2000covercontest en STEM OP PATATJE METAL. Dat mag blind (al is dat wellicht lastig, want voor je het weet stem je per ongeluk op een andere band, maar goed, gewoon opnieuw stemmen, je laatste stem telt), maar mocht je ons niet op ons woord geloven, dan is er uiteraard de mogelijk hem te beluisteren, en wel op dezelfde site. Wij zeggen al even volmondig als Frans Bauer, Maurice de Hond en Johan Derksen DOEN! UP THE PATATTEN!

________________________________________________________________________________________