NB: NIEUWE/OUDE ZANGER VOOR AC/DIXI!

Zanger DEE kan duidelijk niet zonder AC/Dixi! En andersom trouwens ook niet...

(08-10-2012) Brekend en goed NIEUWS! Eerder dit jaar dacht zanger Dee dat hij zonder het AC/Dixi-rock ‘n’ roll-leven kon, en werd er een zoektocht naar een nieuwe zanger ingezet. Dat viel om de duvel niet mee, want dat is toch een beetje alsof The Rolling Stones een vervanger voor Mick Jagger proberen te zoeken. Maar net als bij The Stones bleek het AC/Dixi-virus onuitroeibaar en heftige afkick-verschijnselen, resulterend in zwaar-moedigheid, deden Dee dusdanig terugverlangen naar het ‘on the road’- leven met de band, dat hij tijdens z’n vakantie (of was het een verplichte opname in een ontwenningskliniek?), besloot om terug te keren op het oude, warme AC/Dixi-feestrocknest. En dus is AC/Dixi weer ‘volop levend en behoorlijk kontschoppend’ en te boeken voor elk feest of gelegenheid waar een ferme portie enthousiaste Nederlandstalige feestrock gewenst is! Steker nog: om dit heuglijke feit te vieren, geven we een fikse korting voor iedereen die ze tot en met maart 2013 boekt. Gewoon, omdat het kan en omdat ze maar één ding willen: speulen, veel speulen!

Bel of mail voor meer info en vermeld daarbij de geheime actie-code ‘Ik wil AC/Dixi voor een matsprijs’ en je krijgt een op maat gesneden offerte (want afhankelijk van bijvoorbeeld locatie, wel of niet PA, datum, etc.). Ik zou zeggen: DOEN, gegarandeerd feest en gezelligheid. En omzet. En een gedenkwaardige avond…

___________________________________________________________________________________________