DE NIEUWE ZANGER: KONING W.A. FRESIA!
KONING W.A. FRESIA!

KONING W.A. FRESIA!

En daar is-tie dan: Koning W.A. Fresia, de enige echte, hageltjenieuwe zanger van De Zingende Fresia’s! Van vorstelijke afkomst en gezegend met een stem die het midden houdt tussen -we noemen maar wat- Stevie Wonder, AndrĂ© Hazes, Heino en Manke Nelis. Al zullen anderen er wellicht meer iets in herkennen van Japie Oetelnaar, Leo den Koning of Pieter Stevenszoon-Donkersloot. Feit is dat de beste man een werkelijk ongenaakbaar mooie, subtiele, warme stem heeft, die je hartje sneller doet kloppen en de stembanden op aangename wijze aanzetten tot meezingen. Tel daarbij nog zijn subtiele maar o zo gevatte humor en zijn onweerstaanbare charme, en het moge duidelijk zijn dat de Fresia’s het niet beter hadden kunnen treffen met Koning W.A. Fresia als hun nieuwe zanger. En andersom natuurlijk. Kortom: De Zingende Fresia’s zijn helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest.