‘N KEER WAT ANDERS NU NOG FEESTELIJKER!

3 Mobiele 'n Keer Wat Anders-en!

(30-05-2013) Ze zijn al 8 jaaron the road‘ maar anno 2013 is ’n Keer Wat Anders beter, vrolijker, feestelijker en all-rounder dan ooit! Het repertoire is onder de loep gelegd, bijgeschaafd, geactualiseerd, afgestoft en opgefrist; de showpakjes vernieuwd, gewassen en gestreken, en het confetti-kanon van zolder gehaald (leuk voor de schoonmakers…). Wat gebleven is: het ongebreidelde enthousiasme en spelplezier van deze 5 vrolijke feestbeesten uit de polder! Aangevuld met een unieke live-feestrock-bingo biedt ’n Keer Wat Anders zo mogelijk nóg meer plezier, nóg meer feestvreugd, nog meer herkenbaarheid en nóg meer gezelligheid, voor jong en oud, voor alles en iedereen en geschikt voor kleine cafés, grote feesttenten, interactieve bedrijfsfeesten en festivals. Hèhè, eindelijk eens ’n keer wat anders