AC/DIXI PRESENTEERT: WATSKENERD TOUR 2013

Hier nog in schoolbanken, binnenkort op een podium bij JOU in de buurt?!

Het heeft even geduurd, zo’n 12,5 jaar om precies te zijn, maar de onvermoeibare feestrockers van AC/Dixi hebben ein-de-lijk hun school afgemaakt, de Rock & Roll High School, in dit geval en dus is het officieel: het zijn NERDS! Dat werd natuurlijk uitbundig gevierd tijdens het Mega Mei Spektakel in City Lido Groenlo, 4 mei jl., maar zoals het goede (ex-)studenten betaamt, willen ze dat feestje graag tot in lengte der jaren voortzetten, te beginnen met 2013. En dus hebben ze hun kleding aangepast en de brilletjes gepoetst (vintage-student, zeg maar), hun repertoire van een ‘universitair sausje‘ voorzien (duh…), hun tour heel toepasselijk WatskeNERD gedoopt, en zijn ze nu daadwerkelijk geschoold én ervaren genoeg om elk café, elke feestent en elk festivalterrein (het hele land kortom) finaal plat te spelen met opwindende, vrolijke feestrock waarop het a) heerlijk feestvieren, b) zalig meezingen, en c) lekker drinken is. Alle ingrediënten dus voor een gedenkwaardige avond voor jong en oud, voor (bijna) alle gezindten en voor elk formaat beurs.

Foto’s van het uitermate gezellige en geslaagde eindexamenfeestje / 12,5-jarige-bestaansfeestje, het hierboven al genoemde Mega Mei Spektakel in City Lido Groenlo dus, op de facebookpagina van de band: https://www.facebook.com/ACDixi en dan natuurlijk ook even op ‘vind ik leuk‘ klikken…