BURO WAANZIN @ GOLDWINGTREFFEN ASSEN

De zangeres van Reload!

Uiteraard is er ook dit jaar weer een Inter-nationaal Goldwingtreffen van de Goldwingclub Holland (Klik hier), en ook dit jaar doet Buro Waanzin! de programmering en regelt, samen met de sympathieke boys van R & G Sound (Zie maar), voor het hele 4-daagse gebeuren geluid en licht. Het evenement vindt dit jaar plaats van donderdag 16 t/m zondag 19 mei, achter en in de grote zaal van De Bonte Wever in Assen, is helaas niet openbaar toegankelijk, maar kent wel een ijzersterk programma met op donderdagavond het muzikale project Plexperience (Klik hier), op vrijdagavond de bluesband Crow Jane and the Scandels (Klik hier), op zaterdagavond de all-round-rockcoverband Reload (Klik hier) en op zondag DJ Niels. Wij en alle Goldwingrijders hebben er zin in! PS: Mocht je ├ęcht heen willen, laat ff weten, valt vast wel wat te regelen…