WAANZIN ZET STEENWIJKER HOTEL OP STELTEN!
De Feestelijke Fresia's, Boodschappers en Gin Gedonder!

Feestelijke Fresia’s + Echte Boodschappers + Gin Gedonder!

[26 september 2013] Dierendag, vrijdag 4 oktober dus, is natuurlijk ter verwennerij van de dieren. Maar na een hele dag aanhalen, lief zijn, vertroetelen en vetmesten, hebben die beestjes recht op rust, en mogen de baasjes (m/v) ’s avonds zichzelf natuurlijk ook best wel even laten verwennen. En dat kan op deze feestelijke dag op feestelijke wijze tijdens het feestelijke gebeuren in het Fletcher Hotel in Steenwijk, want dan zullen daar de Normaal-coverband Gin Gedonder én De Zingende Fresia’s de boel eens lekker op stelten zetten! En of dat niet genoeg is, wordt het geheel op uniek wijze aan elkaar gefeest door de onvolprezen Boodschappers Van Het Algemene Nut. Alle reden dus om het pittoreske Steenwijk met een bezoekje te vereren, want het belooft een zeg maar gerust ‘feestelijk’ spektakel te worden!

KLIK op het plaatje hierboven voor groter, en lees alle belangrijke informatie!

Voor nóg meer info surf naar de evenementenpagina van het hotel: KLIK!