BURO WAANZIN @ STOUTE CROSS NUNSPEET
Tony & De Hangmatten

Knap maf én bijzonder: Tony & De Hangmatten

[16 september 2013] Komend weekend, vrijdag 20 en zaterdag 21 september) is het weer tijd voor één van de leukste, meest ontspannende en gezelligste festivals van Nederland: De Stoute Cross in Nunspeet. En net als de afgelopen jaren, met o.a. Vicky & Leandros, AC/Dixi en Patatje Metal, is Buro Waanzin weer nadrukkelijk aanwezig. Dit keer met op vrijdagavond Blinde Ed, die om ongeveer 22.00 uur, direct na Mooi Wark, nog even het feest in gang mag houden in de festivaltent. En op zaterdag, de zeg maar ‘familiedag’, vanaf 16.00 uur op het buitenpodium eerst de vrolijke feestrockers van ’n Keer Wat Anders, gevolgd door het best bewaarde en meest bijzondere en hilarische muzikale geheim van België: Tony en de Hangmatten, die speciaal voor deze Nederlandse tournee een paar blazers meenemen. Bij slecht weer verhuist dit deel trouwens naar de festivaltent, dus dat wordt hoe dan ook een feestje!

Mocht dit om de één of andere onverklaarbare reden nog niet genoeg aanleiding zijn om naar Nunspeet af te reizen: er is nog veel meer te doen, want als je je festival ‘Stoute Cross’ noemt, zijn er – uiteraard – diverse crosses (o.a. grasbaanraces), maar ook er is er een smartlappenavond, een trekkertrek, een BMX-stuntteam, een kinderparadijs, een vliegshow en nog veel meer. Kijk voor het volledige programma op de festivalsite (http://www.stoutecross.nl/) en voor de meest actuele informatie op hun facebookpagina. Twitter hebben ze ook, maar die is momenteel niet zo actueel…