NIEUW @ WAANZIN: CANVAS (100% FEEST!)
Hallo, wij zijn Canvas, voor als het echt feest moet worden!

Hallo, wij zijn Canvas, de ideale band voor als het echt feest mag en móet worden!

[9 oktober 2013] Wie Canvas zegt, zegt 100% FEESTgarantie, want welke andere band speelt 100 (feest)hits in 100 (feestelijke) minuten?!? Precies: geen enkele andere band. Canvas flikt het, elke keer weer, en elke keer weer blijkt hun non-stop-medley een schot in de roos, want iederéén komt aan z’n trekken: de Metallica-hardrockers, de Guus Meeuwis-meezingers, de Sjonnies-fouterikken, de Jovink-boerenrockers, en zelfs de Koningsgezinden in het publiek (dankzij hun eigenzinnige uitvoering van het Wilhelmus). ‘Ja, da’s makkelijk, gewoon alles achter elkaar plakken’, horen wij de cynicus denken. Dus niet hè! Want de manier waarop Canvas dit doet is bijzonder knap en uitermate creatief (probeer het maar eens, een polka uitvoering van Guns ’n Roses’ Sweet Child Of Mine!), hoogst vermakelijk en akelig opwindend. Stilstaan is geen optie, Canvas dendert door en je moet van goede huize komen wil je níet weggeblazen worden door hun overdonderende, zeer energieke live-show. Ideaal voor elk festival, elk schuurfeest en elke feesttent waar gefeest mág en misschien wel móet worden! Wij van Buro Waanzin zeggen: Boeken die hap!

Klik hier voor de bandpagina CANVAS @ WAANZIN en hier voor het CANVAS REPERTOIRE!