DE JODELENDE FRESIA’S MET ECHO ANITA!

Al dat aftellen op de facebookpagina van de band… waar was dat nou voor nodig? Nou, om de spanning op te voeren naar 1 april. Een grap, dachten velen, maar nee hoor, want het was wel degelijk een datum waarop wat stond te gebeuren, namelijk de release van de nieuwe hitsingle van De Zingende Fresia’s: Echo Anita! Die is sindsdien op zo’n beetje alle regionale radiostations diverse malen gedraaid, inclusief interviews en live-optredens in de studio. En of dat nog niet genoeg was, presenteerden ze 2 weken later de heuse videoclip bij het nummer, die zie je hieronder. Nog meer nieuws? Jazeker, want als echte ambassadeurs van het jodelen √©n omdat een land niet genoeg talentenjachten kan hebben, lanceerden ze eerder deze week The Voice Of Jodelland, de zeg maar Olympische Spelen van de talentenjachten, want meedoen is belangrijker dan winnen! Want niet alleen maken deelnemers kans op een huiskamerconcert van ’s lands mafste smartlappenband en een authentieke waldhoorn, maar tevens worden de leukste, grappigste en beste inzendingen verwerkt in een heuse videoclip. Is dat uniek of is dat uniek? Meedoen? Surf naar http://www.fresia.nl/nieuws/voice-jodelland-doe-mee-en-win/ en volg de aanwijzingen. Jodelah√≠tiiiiiii en veel succes!