‘N KEER WAT ANDERS VIERT OP 24 OKTOBER 10-JARIG BESTAAN MET TONY & HANGMATTEN

De heerlijke all-round-feestrockband ’n Keer Wat Anders bestaat dit jaar 10 jaar, dat moet uiteraard passend gevierd worden, en dat gaat gebeuren ook, te weten op 24 oktober ergens in Ens. Daarbij zal de originele bezetting de avond openen, waarna de Belgische hoempa-folk-kolder van Tony en de Hangmatten zal zorgen voor nóg meer vrolijke noten om zo de boel optimaal op te warmen voor ’n Keer Wat Anders anno 2015! ‘Als dat maar niet gezellig wordt’, lijkt een understatement en houdt de Waanzin-FB-pagina in de gaten voor het actuele nieuws over dit unieke feest-der-vrolijke-klanken!

All-round feestrockband 'n Keer Wat Anders + Tony en de Hangmatten op 24 oktober 2015 in Ens

24 Oktober in Ens: 2 Wereldse Waanzin-bands op 1 avond. Gegarandeerd FEEST!