SPECIALE AANBIEDING #2: DE FRESIA-CD’S!
Het Mega Fresia CD Pretpakket!

Het Mega-Fresia-CD-Pretpakket in vol ornaat!

De Zingende Fresia’s mogen dan als band tijdelijk (?) niet zo levend en schoppend zijn, de cd’s zijn nog steeds tijdloos en een lust voor het oor. En met dit MEGA-FRESIA-CD-PRETPAKKET haal je het beste, mafste én leukste van de band in huis: Het ultieme live-album De Zingende Fresia’s go Classic (met alle bekende hits, van ‘De Vlieger’ tot ‘John De Wolf’en van ‘Caroline’ tot ‘Truus Van De Snackbar’) + Spettörvet (met de Fresia-klassiekers ‘Of Je Worst Lust / De Vakslager’, ‘Schatje Maak Me Gek’, ‘Sla Je Arm Om Me Heen’, ‘Zij Gelooft In Mij’, e.v.a.) + het 6-nummers-tellende Bralbum Nr. 5 (met o.a. hun weergaloze uitvoering van de Willeke Alberti-klassieker ‘Samen Zijn’ en het uitermate gezellige ‘Meebrullied’). Klik op het fotootje hieronder voor de complete tracklist van alle cd’s!

Tracklist!

Klik voor tracklist!

In de winkel, via internet of bij de Fresia-stand betaal je al gauw € 35,- á € 40,- voor de 3 cd’s samen, en ooit zullen dit zeldzame, onbetaalbare collecters items worden, maar vooralsnog bieden wij in kader van de Waanzin-opruiming dit hele pakket, bestaande uit maar liefst 3 cd’s, aan voor de absurd lage prijs van [Vakslager, mag ik een tromroffel a.u.b.?]… € 25,-! Ja, je leest het goed: VIJFENTWINTIG EURO, VOOR 3 CD’S! Dus: bestel snel want OP = OP! Maak vandaag nog € 25,- over naar IBAN NL26 INGB 0008 2543 49, t.n.v. Waanzin Merchandise Arnhem, o.v.v. ‘Fresia CD Pretpakket’ en alles rolt binnen afzienbare tijd in je brievenbus!

Nou snappen wij ook dat er Fresia-fans zijn die 1 of misschien wel 2 van deze cd’s al hebben, en slechts belang hebben bij de cd(‘s) die ze nog níet hebben. Om die tegemoet te komen, zijn de cd’s ook apart te bestellen, ook voor een matsprijs: De Zingende Fresia’s go Classic en Spettörvet kosten in dat geval € 12,- per stuk, en Bralbum Nr. 5 kun je scoren voor € 8,-. Andermaal incl. verzendkosten. Zelfde principe: het bedrag overmaken op IBAN NL26 INGB 0008 2543 49, t.n.v. Waanzin Merchandise Arnhem, o.v.v. de naam van de gewenste cd(‘s).