AC/DIXI --» STAMPENDE FEESTROCK MET HOLLANDSE TEKSTEN!

NIEUWS

Op deze pagina vindt je nieuws dat enkel en alleen betrekking heeft op AC/Dixi.

______________________________________________________________________________________

AC/DIXI PRESENTEERT: WATSKENERD TOUR 2013

Hier nog in schoolbanken, binnenkort op een podium bij JOU in de buurt?!

Het heeft even geduurd, zo’n 12,5 jaar om precies te zijn, maar de onvermoeibare feestrockers van AC/Dixi hebben ein-de-lijk hun school afgemaakt, de Rock & Roll High School, in dit geval en dus is het officieel: het zijn NERDS! Dat werd natuurlijk uitbundig gevierd tijdens het Mega Mei Spektakel in City Lido Groenlo, 4 mei jl., maar zoals het goede (ex-)studenten betaamt, willen ze dat feestje graag tot in lengte der jaren voortzetten, te beginnen met 2013. En dus hebben ze hun kleding aangepast en de brilletjes gepoetst (vintage-student, zeg maar), hun repertoire van een ‘universitair sausje‘ voorzien (duh…), hun tour heel toepasselijk WatskeNERD gedoopt, en zijn ze nu daadwerkelijk geschoold én ervaren genoeg om elk café, elke feestent en elk festivalterrein (het hele land kortom) finaal plat te spelen met opwindende, vrolijke feestrock waarop het a) heerlijk feestvieren, b) zalig meezingen, en c) lekker drinken is. Alle ingrediënten dus voor een gedenkwaardige avond voor jong en oud, voor (bijna) alle gezindten en voor elk formaat beurs.

Foto’s van het uitermate gezellige en geslaagde eindexamenfeestje / 12,5-jarige-bestaansfeestje, het hierboven al genoemde Mega Mei Spektakel in City Lido Groenlo dus, op de facebookpagina van de band: https://www.facebook.com/ACDixi en dan natuurlijk ook even op ‘vind ik leuk‘ klikken…

 

NB: NIEUWE/OUDE ZANGER VOOR AC/DIXI!

Zanger DEE kan duidelijk niet zonder AC/Dixi! En andersom trouwens ook niet...

(08-10-2012) Brekend en goed NIEUWS! Eerder dit jaar dacht zanger Dee dat hij zonder het AC/Dixi-rock ‘n’ roll-leven kon, en werd er een zoektocht naar een nieuwe zanger ingezet. Dat viel om de duvel niet mee, want dat is toch een beetje alsof The Rolling Stones een vervanger voor Mick Jagger proberen te zoeken. Maar net als bij The Stones bleek het AC/Dixi-virus onuitroeibaar en heftige afkick-verschijnselen, resulterend in zwaar-moedigheid, deden Dee dusdanig terugverlangen naar het ‘on the road’- leven met de band, dat hij tijdens z’n vakantie (of was het een verplichte opname in een ontwenningskliniek?), besloot om terug te keren op het oude, warme AC/Dixi-feestrocknest. En dus is AC/Dixi weer ‘volop levend en behoorlijk kontschoppend’ en te boeken voor elk feest of gelegenheid waar een ferme portie enthousiaste Nederlandstalige feestrock gewenst is! Steker nog: om dit heuglijke feit te vieren, geven we een fikse korting voor iedereen die ze tot en met maart 2013 boekt. Gewoon, omdat het kan en omdat ze maar één ding willen: speulen, veel speulen!

Bel of mail voor meer info en vermeld daarbij de geheime actie-code ‘Ik wil AC/Dixi voor een matsprijs’ en je krijgt een op maat gesneden offerte (want afhankelijk van bijvoorbeeld locatie, wel of niet PA, datum, etc.). Ik zou zeggen: DOEN, gegarandeerd feest en gezelligheid. En omzet. En een gedenkwaardige avond…

___________________________________________________________________________________________

OOK FRANS BAUER = AC/DIXI-FAN!

Frans Bauer = AC/Dixi-fan!

(15-11-2011) Het heeft even geduurd maar ook ons aller Frans Bauer is overstag! Op bezoek bij de Troost van Oost, het Smartlappenfestival in Nijmegen wat 12 november plaatsvond, deed hij ook Café Trianon aan en wat hij daar zag en hoorde deed hem gloeien van opwinding (vandaar dat aureool-achtige randje rond zijn toch al heilige verschijning…). AC/Dixi zette daar namelijk de tent compleet op z’n kop en iedereen was dolblij dat het niet regende want het dak ging er finaal af! En dus kocht hij de cd Frambozenvla en ging moe maar zeer voldaan huiswaarts, ongetwijfeld met de cd-speler op repeat, en nog uren nagenietend van het spraakmakende optreden.

AC/DIXI HEEFT ZIN IN FRAMBOZENVLA!

Deze week in de aanbieding...

(December 2010) Ook de goedlachse rockers van AC/Dixi hebben een nieuwe single uitgebracht. Het vrolijke rocknummer is een cover van Plastic Bertrand’s monsterhit uit de jaren 70: “Ca plane pour moi”. De mannen van AC/Dixi hebben het nummer een wel erg ‘vrije’ vertaling naar het Nederlands gegeven en kwamen uit op de veelzeggende titel: “Frambozenvla”.  De B-kant van de single is een zeer verrassend uitgevoerde versie van het nummer. Naast deze 2 nummers is als ‘toetje’ de originele videoclip toegevoegd. Deze clip is opgenomen in 1 van de grootste supermarkten van Nederland. De clip is te bekijken door hier, nee sorry, hier te klikken. Voor meer info over de vrolijkste rockes van Nederland klikt u hier.

__________________________________________________________________________

NIEUWE AUTO VOOR AC/DIXI

(06-02-2010) Sinds enkele dagen zijn de jongens van AC/Dixi de trotse bezitters van deze 7 meter lange Cadillac limousine uit 1989. Na het compleet uitbranden van de vorige bus werd er gezocht naar een vervangende wagen met stijl en klasse. Dat is wel gelukt, dachten wij zo….!!! Klik op het plaatje hiernaast voor een volledig beeld van de auto!

__________________________________________________________________________

BESTE BOERUH NUMMER VAN 2009!

(08-01-2010) Het nummer ‘Kom op Zoepen’ van AC/Dixi, is door de website www.boeruh.com verkozen tot beste ‘Boeruh’ nummer van 2009. Via boeruh.com kun je stemmen op de Boeruh top 10. AC/Dixi heeft over het hele jaar genomen de meeste stemmen ontvangen voor het nummer Kom op Zoepen, dit nummer is trouwens GRATIS te downloaden door hier te klikken!

__________________________________________________________