ALIE, TINUS & THEO --» LEUKSTE SMARTLAPPENTRIO VAN NL!

BOEKINGSINFORMATIE

Het zal niemand verbazen dat Smartlappentrio Alie, Tinus & Theo met z’n 3-en zijn. Maar het flexibiliteit is daarentegen wel verbazingwekkend. Ten eerste kunnen ze volledig akoestisch spelen, en dan hebben ze niks anders nodig dan zichzelf en een beetje ruimte om te staan. Zijn ze versterkt gewenst, dus iets meer volume, dan is wat stroom wel lekker. En een podiumpje, zodat iedereen ze kan zien. En om het feest compleet te maken, kunnen ze voor een perfecte opbouw zorgen door te beginnen als muzikanten (met de muziek dus live gespeeld) en later op de avond, als de stemming en het volume van het publiek naar grotere hoogtes stijgt, als tape-act hun ding doen, waardoor er nog meer power in de show komt. Plus dat ze dan ook het repertoire op verzoek kunnen uitbreiden met wat disco-klassiekers en rock ’n roll. Samengevat: eigenlijk geschikt voor alle soorten gelegenheden en voor elk soort publiek.

BEKNOPTE BAND-INFO

Repertoire: Smartlappen, levensliederen en nog meer gezellige meezingnummers (met later op de avond wellicht wat disco-classics en rock ’n roll-swingers).

Speelduur: 3 x 45 minuten (maar stopwatchkijken doen ze niet aan…)

Muzikanten: 3 stuks: 1 x zang, 1 x gitaar/zang, 1 x accordeon/zang.

Crew: Ze doen het allemaal zelf!

PODIUMWENSEN

Vrije speelvloer: Genoeg ruimte voor 3 personen .

Podiumhoogte: Niet belangrijk, zolang iedereen hem maar een beetje kan zien, dat kom het theatrale en interactieve karakter altijd wel ten goede.

TECHNIEK

Spelen ze puur akoestisch, tussen het publiek, dan zijn ze geen stroom nodig. Staan ze in een café of klein zaaltje (tot maximaal 150 bezoekers) dan wordt het geluid over het algemeen door het trio zelf verzorgd. Is de techniek al aanwezig, moet er even overlegd worden hoe en wat.