BLINDE ED --» ZIEN IS GELOVEN!

NIEUWS

Op deze pagina vindt je nieuws dat enkel en alleen betrekking heeft op Blinde Ed.

_______________________________________________________________________________________

BLINDE ED ROCKT @ DE X FACTOR!

Klik hier om Ed's auditie te zien!

(31-01-2011) Wij wisten het natuurlijk al veel langer, maar afgelopen vrijdag heeft heel het land kunnen zien, en met name kunnen horen, dat onze Ed, de X Factor heeft!! Wat een auditie!! De uitverkochte HMH stond volledig op zijn kop en toen de jury Ed vroeg nóg een nummer te doen, was het feest helemaal compleet! Dus lieve dames en heren: Boek Ed nu voordat het te laat is! We weten allemaal hoe het gaat: eenmaal op tv = extra aandacht = prijsverhogingen. Dus bel of mail voor meer info! Om Ed's auditie nog eens te bekijken, klikt u op het plaatje hiernaast. Voor overige informatie over Blinde Ed klikt u hier.

_______________________________________________________________________________________

Blinde Ed @ de X FACTOR!

BLINDE ED @ THE X-FACTOR!

Wij noemen het de Waanzin-factor (zie de Over Ons-pagina), maar aangezien RTL die term niet wilde kopen, hebben zij het de X-Factor genoemd. Maakt ook niet uit, het gaat erom dat alle Waanzin bands & acts iets hebben wat ze onderscheidt van de meeste andere bands en acts. Zo ook Blinde Ed, ons unieke eenmansorkest, en dus schetst eigenlijk niets onze verbazing dat hij in ieder geval vanavond (vrijdag 28 januari 2011) bij RTL4 in de X-Factor zit.

Voorproefje? Klik hier! En vanavond (vrijdag 28 januari) dus om 20.30 uur inschakelen op RTL4. Wij weten de uitslag maar mogen daar helaas helemaal niks-nada-noppes over zeggen, laat staan schrijven…

_______________________________________________________________________________________

Klik op het artikel om te lezen!

ED SPEELT JANNESPOP PLAT!!

(22-03-2010) Wij wisten het natuurlijk allang, maar nu wordt het ook door de redactie van de Gelderlander onderstreept; Blinde Ed ROCKS!! In een verslag over Jannespop afgelopen zaterdag in Ulft, (met o.a. de Sjonnies en Boh Foi Toch) wordt onze blinde vriend beschreven als hoogtepunt van de avond! “en speelde zaterdagavond het Schaflokaal in z’n eentje plat” Voor het volledige artikel klik op de foto hiernaast.  

 

Blinde ED @ Waanzin!

NIEUW BIJ WAANZIN; BLINDE ED!

________________________________________________________________________________________