BOB COLOR --» HYPERACTIEF, VROLIJK & SWINGEND!

BOB ‘SOLO’

Bob Color 'Solo' in actie!

Sinds 2003 doet de Bob Color Band-frontman Rob Wiedijk zijn Solo-programma. Avondvullend (2, 3 of 4 sets) of als presentator/ pauze-act op festivals. Na 16 jaar met The Bob Color Band, na 6 CD’s, 20 TV-optredens en 2000 band-optredens staat hij nu alléén op het podium. Minstens 12 keer per maand. Vooral kroegen en feesten, maar ook zo’n 30 festivals per jaar. Vaak komt hij ergens al 3 jaar achterelkaar. Bijvoorbeeld tijdens het Terschellinger-Oerol 2007: in 1 week festival op 8 verschillende plekken. Op festivals is Bob een combinatie van presentator en zingende pauze-act. Het succes zit hem in het enthousiasme. Bob houdt enorm van wat hij doet. Met volle overgave er zelf van genieten. En zo te zorgen dat andere mensen ook genieten.

Uit de krant: “Zwetend en beukend staat ie daar alleen op z’n podiumpje. Met zijn mix van zelfspot, vreemde dans en te veel energie is het erg leuk om naar te kijken. Met een mix van rauwe stem, passie en hartveroverende liedjes is het een genot voor het oor”. Welke serieuze poplegende durft er nou met een ‘orkestband’ het veeleisende Nederland-publiek aan. Bob-Color’s-So-Low-Can-You-Go-Solo-Show durft alles. Na 16 jaar met zijn eigen band door Europa gereisd te hebben gaat hij nu als 1-mans-soul-circus de hele wereld over. Als gimmick noemt hij zich de Zingende DJ.  

In zijn repertoire heeft Bob de keuze uit 250 nummers. Oftewel meer dan 12 uur repertoire!!!
Stijlen: dance, ska, 80er jaren wave, soul, blues, rock, funk, reggae, rock´n roll, r+b en zelfs 20 nr´s met een house-beat… Kortom van sixties tot nu. Van Ray Charles tot Fatboy Slim. In overleg kan men kiezen voor nadruk op onbekende, ‘verantwoorde’ nummers of juist vooral tophits.