AVONDVULLEND: BOODSCHAPPERS, VINYL SUR PLACE & MR. SKOLNICK

UITGEBREIDE BANDINFO

De Boodschappers komen naar u toe!

De Boodschappers komen naar u toe!

De Boodschappers van het Algemene Nut zijn dus een behoorlijk uniek duo, maar de heren zijn daarnaast razend-fanatieke muziekliefhebbers en bezorgen op verzoek veel meer muzikale Boodschappen bij u thuis, in het café, op het festival of op wat voor feestje dan ook maar. Een soort SRV-Boodschappers, zeg maar.

Check Repertoire voor wat ze met z’n tweeën doen, lees verder als het méér moet zijn.

VINYL SURPLACE

DJ Vinyl Sur Place

Zo is zanger Johan een vinyl-junkie pur sang en onder zijn DJ-naam Viny Sur Place draait hij moeiteloos de hele avond heerlijke plaatjes (van die ronde zwarte dingen dus…) aan elkaar, waarbij hij zich vooral richt op 70- en 80-er jaren rock, pop, smartlappen en beetje-foute disco enzo. Een authentiek feest der herkenning, incl. het hartverwarmende open-haard-geluid van een naald die al krakend de groef aftast!

MR. SKOLNICK

Orgelman Mr. Skolnick

Ook toetsenist Xander heeft een voorkeur voor wat door sommigen als een ‘ouderwetsorgelgeluid zou worden omschreven: de heerlijke, sleazy, cheesy én trashy orgelklanken die je ‘vroeger‘ tegenkwam bij politieseries als Starsky & Hutch, maar die evenzogoed omarmd wordt door eigentijdse cult-helden als Quentin Tarantino. Al dit moois onder de naam Mr. Skolnick en oja: verzoekjes zijn van harte welkom (graag zelfs!) en er mag gedanst worden (graag zelfs)!

UNIEK, HILARISCH, SPRAAKMAKEND ÉN AVONDVULLEND

Voeg je dit alles bij elkaar, de Boodschappers, Vinyl Sur Place en Mr. Skolnick, en je hebt een avondvullend programma vol hilarische uitvoeringen van pop- en rockklassiekers, omlijst door een échte DJ en de live-gebrachte zwoel-swingende jaren 70-klanken van een begenadigd toetsenist. Waarbij zanger/dj Johan de boel overigens moeiteloos aan elkaar lult…

Dit alles gebracht in een home-made decor (incl. warme kleedjes, een heuse disco-bol en een staande schemerlamp), eigen geluid/licht (tot circa 150 personen) en veel, heel veel plezier. Gezellig? Zeker! Opwindend? Ook! Feestje? Lijkt ons wel!