CLIFF WILLY EN ZIJN PODIUMBOYS: COVERBAND EXTRA-ORDINAIR!

CLIFF WILLY & ZIJN BOYS

Cliff Willy en zijn Podiumboys (uit België) doen eindelijk hun ruïnietoer, óók in Nederland

Cliff Willy en zijn Podiumboys (uit België) doen eindelijk hun ruïnietoer, óók in Nederland

Cliff Willy en zijn Podiumboys, wie kent ze niet? Nou, menigeen kent ze niet, denken wij, en dat is een groot gemis want dit Belgische zestal verdient het om gehoord en beluisterd te worden. Domweg omdat Cliff Willy en zijn Podiumboys garant staan voor een ferme dosis humor, theatrale onzin en fijne foute feestmuziek. Een optreden van Cliff Willy ondergaan staat gelijk aan enkele uren op een zonovergoten terras of zandstrand met palmbomen verblijven, met een heerlijk pintje of verfrissende cocktail binnen handbereik, even alle maar dan ook álle zorgen en ‘things to do’ vergeten. Kwaliteitskrant Het Belang Van Limburg schreef ‘Ze zijn terug en ze spelen alle gouden slagerhits en rockliedjes weder nogmaals opnieuw’, en zo is het maar net. Terug van eigenlijk nooit weggeweest, en nu, na een uit de hand gelopen sabbatical, spelen ze zich andermaal en elke keer weer ‘de naad uit het lijf’, aldus het plaatselijke suffertje Dag Allemaal.

Cliff Willy en zijn Podiumboys doen vooral covers, hits en tranentrekkers, ver-Nederlandsen rock- en popklassiekers (Status Quo, Linda Rondstadt), eren hun grote muzikale helden (Rex Gildo, Will Tura, André Hazes), draaien hun hand niet om voor bekende ‘riffs & licks‘ (Stones, Beatles, Herman Brood, Kinks) en brengen dat op een kleurrijke wijze die slechte smaak met oprechte liefde combineert. Een beetje veel fout, maar wel een beetje heel erg lekker. Haal Cliff Willy en zijn Podiumboys in huis/café/zaal/festival en waan je ook voor een paar uurtje in de zon, daar knapt elk mens van op!

Klik HIER voor de bandsite, en HIER voor (een greep uit) het repertoire!

  • Cliff Willy en zijn Podiumboys boeken? Bel 026-4424795 / 0628-085454, mail naar bert@waanzin.nl of vul het contactformulier HIER in.

Een paar jaar geleden stonden Cliff Willy en zijn Podiumboys in (de Belgische) Man Bijt Hond en verklaarden daar hun eeuwige liefde aan MarijkeOntroerend én vrolijkstemmend, kijk maar…