CONCOURS HIPPIEQUE!

1969 Was het jaar van The Summer Of Love, maar waarom zou er niet elk jaar een liefdeszomer zijn, of een liefdes-lente, liefdes-herfst of desnoods, of misschien wel júist, liefdes-winter? Love, Peace & Happiness is per slot van rekening toch niet gebonden aan één specifiek jaargetijde? En dus brengt Concours Hippieque hun totaalprogramma met evenveel ‘love’ in een zaal of feesttent als het buiten vriest, als op een zonovergoten weide als de mussen het nogal moeilijk hebben. De warmte stijgt hoe dan ook tot ongekende hoogtes, dankzij een avond vol hartverwarmende muziek, zwoele video-projecties en relaxte geuren. Check het filmpje (meezingen mag) en lees daarna gerust verder.

Al een beetje ‘in the mood’? Mooi. Dan gaan we verder met de ingrediënten van dit zintuiglijke, audio-visuele spektakel vol flower-power en heerlijk muziek verpakt in een avondvullende show waarbij je geen drugs of andere geestverruimende middelen nodig bent om in hogere sferen te geraken.

Een avond Concour Hippieque is een soort Woodstock terug gebracht tot de essentie: het sámen met de band en de vele extra’s creëren van een eensgezinde, positieve sfeer, relaxed maar tegelijk opwindend.

De Hippieband speelt alle muziek uit die tijd, een DJ zorgt voor passende pauze-muziek, een VJ verzorgt de vloeistofdia’s, een geur-jockey verspreidt de juiste guertje, de bloemenmeisjes doen het met bloemen, etc. etc.

Een ferme greep uit het uitermate herkenbare repertoire (of je nou ooit hippie was of gewoon van goede muziek houdt), vind je HIER!

  • Concour Hippique boeken? Bel 026-4424795 / 0628-085454, mail naar bert@waanzin.nl of vul het contactformulier HIER in.
The Summer of Love revisited by Concours Hippieque!

The Summer of Love revisited by Concours Hippieque, ook als het buiten minder warm is!