CONCOURS HIPPIEQUE!

The Summer of Love samengebald in één avond vol muziek, sfeer en natuurlijk Love, Peace & Hippieness, dat is Concours Hippieque. Check het filmpje (meezingen mag) en lees daarna gerust verder.

Al een beetje ‘in the mood’? Mooi. Dan gaan we verder met de ingrediënten van dit zintuiglijke, audio-visuele spektakel vol flower-power en heerlijk muziek verpakt in een avondvullende show waarbij je geen drugs of andere geestverruimende middelen nodig bent om in hogere sferen te geraken.

Een avond Concour Hippieque is een soort Woodstock terug gebracht tot de essentie: het sámen met de band en de vele extra’s creëren van een eensgezinde, positieve sfeer, relaxed maar tegelijk opwindend.

De Hippieband speelt alle muziek uit die tijd, een DJ zorgt voor passende pauze-muziek, een VJ verzorgt de vloeistofdia’s, een geur-jockey verspreidt de juiste guertje, de bloemenmeisjes doen het met bloemen, etc. etc.

Een ferme greep uit het uitermate herkenbare repertoire (of je nou ooit hippie was of gewoon van goede muziek houdt), vind je HIER!

  • Concour Hippique boeken? Bel 026-4424795 / 0628-085454, mail naar bert@waanzin.nl of vul het contactformulier HIER in.
The Summer of Love revisited by Concours Hippieque!

The Summer of Love revisited by Concours Hippieque!