JOHNNY & THE STALKERS: FANTASTISCHE ALL-ROUND COVERBAND!

JOHNNY & STALKERS

Johnny & The Stalkers: Heerlijke, energieke en swingende all-roundcovers!

Één van de fijnere en smaakvollere krenten in de flinke all-round-coverbands-pap, dat zijn Johnny & The Stalkers. De band voelt zich als een vis in het water bij zo’n beetje alle gelegenheden dankzij hun uitgebreide repertoire, flexibele opstelling, sympathieke uitstraling en aangename sound. Geschikt voor kleine pubs, middelgrote zalen en grote feesttenten, voor bruiloften en partijen maar ook voor motortreffens, festivals, kroegentochten en studentenfeesten. Oftewel: Johnny & The Stalkers willen er ongeacht het soort publiek (jong óf oud, of allebei), ongeacht de hen toebedeelde ruimte (in het hoekje van het café óf op een groot buitenpodium) en ongeacht het budget (want ze willen gewoon SPELEN!) een feestje van maken… nee, máken er een feestje van!

Uiteraard gaat het om de muziek, de sfeer en het resultaat. De muziek van deze coverband  is op z’n zachtst gezegd ‘all-round’ (zie Repertoire), de sfeer is altijd relaxed en altijd ‘for the people’, en het resultaat is steevast een heerlijk avond afwisselende, herkenbare live-muziek, gebracht met de juiste dosis interactiviteit, humor en gezelligheid. Het gebruik van een akoestische gitaar zorgt daarnaast voor een aangename, niet opdringerige sound, wat de band ook geschikt maakt voor gelegenheden waarbij het volume niet overheersend moet wezen. Of toch in ieder geval niet bij de start, want het is eigenlijk onontkoombaar dat naarmate het optreden vordert, de mensen steeds meer meegaan met de muziek en het plezier dat de bandleden uitstralen.

  • Coverband Johnny & The Stalkers boeken kan door te bellen naar Buro Waanzin: 026-4424795, te mailen naar info@waanzin.nl of het contactformulier in te vullen door HIER te klikken.

Johnny & The Stalkers zijn live zo opwindend, dat iedereen vergeet om een beetje representatieve (video)opname te maken… tot nu toe in ieder geval… want er wordt hard aan gewerkt dus: ‘binnenkort in dit theater!’.