DE BLITZ --» WEERGALOZE COVERBAND: FEEST EN SHOW!

BOEKINGSINFORMATIE

De Blitz is een betaalbare maar daarom zeker niet minder professionele coverband. Ja, ze zijn flexibel maar om een goede show te geven hebben ze in ieder geval een goede geluids-installatie nodig, eentje die voldoende mogelijkheden en power heeft voor de redelijk pittige maar niet overdreven harde rock- en popcovers van de 5-mans-band. Ook het monitorgeluid moet goed voor elkaar zijn, zodat alle bandleden zichzelf goed kunnen horen om zich helemaal te kunnen richten op het publiek.

De Blitze zanger!

De Blitze zanger!

BEKNOPTE BAND-INFO

Repertoire: Klassieke pop- en rockcovers uit 50 jaar muziekgeschiedenis, gebracht met veel energie en power.

Speelduur: 3 x 45 minuten

Muzikanten: 5 stuks (1 x leadzang, 1 x lead-gitaar/zang, 1 x gitaar/keyboards/zang, 1 x bas/zang, 1 x drums/zang)

Crew: In overleg

PODIUMWENSEN

Vrije speelvloer: minimaal 6 x 4 meter

Clearance: minimaal 2,5 meter

Risers: de band heeft geen eigen risers dus indien mogelijk risers voor drums (2 x 2 m) en – indien mogelijk – keyboards.

TECHNIEK

De Blitz! is een band die zowel in een café als een zaal, een feesttent of op een buitenpodium goed tot z’n recht komt, dus het enige wat de band vraagt als geluid/licht niet door hen wordt geregeld: zorg dat de installatie toereikend is voor de locatie én toereikend voor de band (qua monitoring). Op verzoek mailen we uiteraard met alle plezier een Rider van de band maar hieronder alvast een aantal tips/wensen.

PA: de show vraagt om een goede, professionele geluidsinstallatie die is afgestemd op de capaciteit van de locatie en voldoende vermogen en mogelijkheden heeft voor een powerfull maar open en helder geluid.

NB: Niet onbelangrijk is een draadloze microfoon voor de frontman/zanger, want dat maakt hem een stuk flexibeler in zijn niet aflatende pogingen het publiek bij de show te betrekken. Het kan best zijn dat hij inmiddels zelf een draadloze mic. heeft, dus vraag daar naar a.u.b

Zaal (FOH): minimaal 24 kanalen + FX returns, maar als het om een café-locatie gaat, mag dat uiteraard wat minder.

Podium: minimaal 3 groepen + drumfill.

Licht: in overleg, geen bijzondere eisen.