DE FANTASIE 3 --» CREATIEF, LEVENDIG EN INTERACTIEF!

UITGEBREIDE INFO

Unieke Kinder Rockshow!

Wie? De Fantasie 3! Een heerlijke kindershow, die zich onderscheid van alle andere kindershows. Uiteraard wordt er gelachen, maar wel vanuit de gedachte dat kinderen dat zelf wel uitmaken en niet omdat er een clown met een rode neus voor hun neus staat. De Fantasie 3 doen het met een prettig onaangepast programma waarbij de kinderen deelnemen aan een muzikale reis en er ruimte is voor kattenkwaad en ontroering, onvoorspelbare ontmoetingen en levendige fantasie. Het interactieve karakter (kinderen mogen te allen tijde het podium opstappen en meedoen), de vrolijke muzikanten (die nimmer het kind in hun zijn kwijtgeraakt), de pittige sound (niet hard, wel anders), en de scherpzinnige liedjes (begrijpelijk én meezingbaar) maken van De Fantasie 3 een uniek en stimulerend gezelschap. Weliswaar gericht op kinderen tussen de 4 en 10 jaar, maar geschikt voor jong en oud.

WORKSHOP

Speciaal voor scholen maar eigenlijk net zo goed geschikt voor festivals en alle andere evenementen waar kinderen van de partij zijn, kunnen De Fantasie 3 een workshop op poten zetten. Het doel? Kinderen op vrolijke, creatieve en vooral actieve wijze kennis laten maken met (pop)muziek. Eerst wordt er samen gespeeld, getrommeld en gezongen op een bestaand Fantasie 3-liedje, waarna er samen met de band een nummer wordt gemaakt, waarbij de kinderen het onderwerp bepalen. Daarna wordt dat nummer met z’n allen gespeeld voor iedereen die het wil horen en zien; ouders, begeleiders en toeschouwers. Iedereen mag meedoen en iedereen kán meedoen! Soms leidt dat tot een vrolijke chaos, maar altijd tot onvergetelijke belevenis voor alle deelnemers en aanwezigen. Leerzaam én leuk, kortom.

SINTERKLAASSHOW

’s Lands vrolijkste kinderrockband krijgt al jaren ergens in het najaar een telefoontje van Sinterklaas, en dat gaat ongeveer als volgt: ‘Hallo, met Sinterklaas, u weet wel, die uit Spanje. Zeg, moet u eens luisteren, ik vind jullie, De Fantasie 3 dus, echt de allerleukste kinderband van Nederland. Zouden jullie het leuk vinden om, als ik weer in Nederland ben, een potje met mij en 2 van mijn MuziekPieten te rocken?’. Sindsdien treden De Fantasie 3 elk jaar samen met Sinterklaas een paar keer op. In een dik uur durende show, vol pepernoten, vrolijke Sinterklaasliedjes, kinderpret en kadootjes, laten De Fantasie 3, Sinterklaas en de RockPieten zien dat Sinterklaas-vieren niet perse bij de schoorsteen hoeft, maar ook prima in een café of zaaltje kan.