ORANJEBAND --» LEUKSTE NEDERLANDSTALIGE FEESTBAND VAN NL!

UITGEBREIDE BANDINFO

Terwijl de piratenfestijnen keer op keer uitverkopen, de Hollandse avonden vaste prik zijn geworden tijdens de regionale feestweken, TV Oranje al lang zijn miljoenste kijker heeft binnengehaald en Radio NL niet meer uit de ether is weg te denken, schieten de tape artiesten als paddenstoelen uit de grond. En steeds weer rijst die ene vraag: Waar blijft nou die leuke Nederlandstalige band?

1

Die ene band die alleen maar feestmuziek van eigen bodem speelt en daarmee elk publiek van jong tot oud aan het hossen en zingen krijgt. Die ene band die er niet alleen voor zorgt dat elke Hollandse feestavond aan elkaar gespeeld wordt met passend repertoire en die daarbij op verzoek alle voorbijkomende artiesten ook nog eens begeleidt, maar die ook zelfstandig een hele avond voor het echte Hollandse levenslied kan zorgen.

Die band is er nu: De Oranjeband!

En nee, De Oranjeband is geen Nederpopband. Ook is het geen smartlappenformatie. En ook geen allround orkest dat op verzoek een paar nummers van Bauer of Hazes speelt en dan weer doorgaat op het standaard repertoire. De Oranjeband brengt FEEST! Enkel en alleen de toppers van het Hollandse lied, de hele avond lang. Jan Smit, Frans Duijts, Nick en Simon, Dennie Christian, Wolter Kroes, Jannes, Frans Bauer en ga zo maar door. Van feesttenten, dorps- en pleinfeesten, bedrijfsfeesten, artiestenbegeleidingen, studentenfeesten tot bruiloften en andere vechtpartijen is De Oranjeband onmisbaar!

Geen gedoe, gewoon gezellig!