DE MAFSTE SMARTLAPPENBAND TER WERELD!

DE ZINGENDE FRESIA’S

De Zingende Fresia's anno 2014: levend en schoppend!

Landgenoten! Ziehier: De Zingende Fresia’s, nog steeds dé smartlappenband van NL!

Toen in de jaren ’80 van de vorige eeuw De Zingende Fresia’s het licht zagen, kon nog niemand bevroeden dat de band zou uitgroeien tot ’s lands mafste en leukste smartlappenband van ons trotse Koninkrijk. We zijn nu ruim 20 jaar en 1000-en optredens verder, muzikanten kwamen en gingen en zangers moesten voor hun eigen bestwil de pijp aan Maarten geven, maar nog steeds heeft het illustere gezelschap niks aan kracht, kwaliteit en levenslust ingeboet.

De smartlap en het levenslied vieren al jaren hoogtij en het enige, echte vlaggenschip zwaait nog immer de scepter. De Zingende Fresia’s vieren het leven en doen dat bij voorkeur met júllie, hun trouwe publiek, wat ze al die jaren gesteund heeft, in voor- en tegenspoed, door regen en wind, en in grote getale of in bescheiden kring. Een vriendschap is nou eenmaal voor het leven.

De Zingende Fresia’s blijven doen anno 2014 wat ze al jaren en jaren doen: de zorgen des levensch toch voor minstens enkele uren opzij zitten met een spectaculaire show vol heerlijke meezingers, opvallende uitvoeringen van klassieke smartlappen, hilarisch eigen werk en muzikale stand-up comedy om te lachen. Dat alles in een zeg maar gerust Koninklijke show, een carrousel van stijlen, van ska tot polka en van hoempa tot rock, vergezeld van alle  mogelijke toeters en bellen, waar het spelplezier vanaf spat en waarvan de vrolijke vonk moeiteloos overslaat.

De Zingende Fresia’s,  omdat het leven gevierd moet worden.

Festivals als de Zwarte Cross, TT-Nacht Assen, 4-Daagsefeesten Nijmegen, Oerkracht, Sunsation, Bevrijdingsfestivals en Pinksterfeesten gingen al overstag, alsmede 100-den cafés, braderieën, schuurfeesten en borrelboten. De Zingende Fresia’s willen overal en altijd spelen, dus aarzel niet en boek de band ook voor jullie feest. Succes gegarandeerd!

Met vriendelijke groeten, W.A. Fresia (Koninklijke zangpartijen), Meeuwis (toetsen, gitaar en zang), Teddy Fresia (gitaar en zang), John de Wolf (bas en microfoongeneuzel) en Lätze Strøhalm (drums).

Lees hier de uitgebreide bandinfo!

  • De Fresia’s boeken? Bel 026-4424795 / 0628-085454, of mail naar bert@waanzin.nl

Klik hier voor de bandsite, hier voor hun facebookpagina en hier om ze op Twitter te volgen!

In 2014 stonden ze op de Dag van het Levenslied, en dat was zeer gezellig, kijk maar!