DE ZINGENDE FRESIA'S --» 'S LANDS WILDSTE SMARTLAPROCKERS!

NIEUWS

Dé pagina met nieuws dat enkel en alleen betrekking heeft op De Zingende Fresia’s.

LEKKERMAKERTJE VAN DE ZINGENDE FRESIA’S!

Ja hoor, daar is-tie dan, de teaser, of in goed Hollandsch: het lekkermakertje van de nieuwe single en clip van De Zingende Fresia’s, getiteld ‘Heb Jij Dat Ook?’. Nou, dat hebben wij ook, een akelige nieuwsgierigheid naar de complete clip, want naar wij hebben vernomen wordt-ie erg euhm… leuk! Maar geduld is een schone zaak en vooralsnog moeten we het hiermee doen… Hou deze site en onze Facebookpagina in de gaten voor meer info!

DE JODELENDE FRESIA’S MET ECHO ANITA!

Al dat aftellen op de facebookpagina van de band… waar was dat nou voor nodig? Nou, om de spanning op te voeren naar 1 april. Een grap, dachten velen, maar nee hoor, want het was wel degelijk een datum waarop wat stond te gebeuren, namelijk de release van de nieuwe hitsingle van De Zingende Fresia’s: Echo Anita! Die is sindsdien op zo’n beetje alle regionale radiostations diverse malen gedraaid, inclusief interviews en live-optredens in de studio. En of dat nog niet genoeg was, presenteerden ze 2 weken later de heuse videoclip bij het nummer, die zie je hieronder. Nog meer nieuws? Jazeker, want als echte ambassadeurs van het jodelen én omdat een land niet genoeg talentenjachten kan hebben, lanceerden ze eerder deze week The Voice Of Jodelland, de zeg maar Olympische Spelen van de talentenjachten, want meedoen is belangrijker dan winnen! Want niet alleen maken deelnemers kans op een huiskamerconcert van ’s lands mafste smartlappenband en een authentieke waldhoorn, maar tevens worden de leukste, grappigste en beste inzendingen verwerkt in een heuse videoclip. Is dat uniek of is dat uniek? Meedoen? Surf naar http://www.fresia.nl/nieuws/voice-jodelland-doe-mee-en-win/ en volg de aanwijzingen. Jodelahítiiiiiii en veel succes!

GROOT NIEUWS M.B.T. DE FRESIA’S OP KOMST!
De Zingende Fresia's hebben iets in petto, hou ze in de gaten!

De Zingende Fresia’s hebben iets in petto, hou ze in de gaten, die maffe jongens…

Wie De Zingende Fresia’s op facebook volgt, weet dat er driftig wordt afgeteld… En voor wie dat nog niet doet: surf razendsnel naar HIER en doe vooral ook even ‘vind-ik-leuken’… Waar er precies naar wordt afgeteld, weet haast niemand, maar neem van ons (wij zijn ‘haast niemand’) aan dat het ergens over gaat, en niet één of andere flauwe 1 april grap ofzo. Nee, er staat wat te gebeuren. Of beter: er staan verschillende dingen te gebeuren…

DE NIEUWE ZANGER: KONING W.A. FRESIA!
KONING W.A. FRESIA!

KONING W.A. FRESIA!

En daar is-tie dan: Koning W.A. Fresia, de enige echte, hageltjenieuwe zanger van De Zingende Fresia’s! Van vorstelijke afkomst en gezegend met een stem die het midden houdt tussen -we noemen maar wat- Stevie Wonder, André Hazes, Heino en Manke Nelis. Al zullen anderen er wellicht meer iets in herkennen van Japie Oetelnaar, Leo den Koning of Pieter Stevenszoon-Donkersloot. Feit is dat de beste man een werkelijk ongenaakbaar mooie, subtiele, warme stem heeft, die je hartje sneller doet kloppen en de stembanden op aangename wijze aanzetten tot meezingen. Tel daarbij nog zijn subtiele maar o zo gevatte humor en zijn onweerstaanbare charme, en het moge duidelijk zijn dat de Fresia’s het niet beter hadden kunnen treffen met Koning W.A. Fresia als hun nieuwe zanger. En andersom natuurlijk. Kortom: De Zingende Fresia’s zijn helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest.

_______________________________________________________________________________________

DE FRESIA’S DUIKEN DE STUDIO IN!De Zingende Fresia's gaa op de foto op z'n Queens

(05-04-2010) Het gaat echt gebeuren! een nieuw album is op komst en als alles een beetje meezit kan het ook zo maar een dubbel-album worden. Notitieboekjes, post-it blaadjes en zelfs toiletdeuren hebben de heren Fresia inmiddels volgekalkt met al hun nieuwe ideeën. Als dit allemaal omgezet kan en gaat worden naar muziek dan staat er een hele mooie lente voor de deur…

__________________________________________________________