DUO DE HACO'S --» VROLIJKE SMARTLAPPEN & MEER, 100% LIVE!

UITGEBREIDE DUO-INFO

Duo De HaCo's, het vrolijkste duo van NL!

Ze heten dus Duo De HaCo’s, en zoals de naam al doet vermoeden, bestaat dit duo uit maar liefst 2 personen, Harm en Cobus, beide vrolijke, levenslustige mannen met een boel entertainment- en smartlappenbloed in hun niet al te jonge aderen. Ervaring genoeg derhalve en ze weten dus ook waarover ze zingen, als ze, zichzelf begeleidend op akoestische gitaren, de levensliederen, smartlappen en aanverwante nummers ten gehore brengen. En het feit dat ze zichzelf begeleiden op gitaar, maakt daarnaast dat ze veel interactiever zijn dan de gemiddelde (en niet gemiddelde) tape-act, kunnen ze improviseren waar nodig, en zullen ze te allen tijde op het publiek letten, om daar op in te spelen en te zorgen dat een optreden van Duo De HaCo’s voor iederéén een gezellig meezingfeest wordt.

VOOR AL UW FEESTEN EN PARTIJEN EN ZO VOORTS…

Harm en Cobus dus. Twee mannen, individuen ook, maar als ze samen bezig zijn dan is het duidelijk dat ze vaker samen hebben gespeeld, want of ze nu op een groot podium, een zonnig terras, een weelderige tuin, een speels park, een (hopelijk) drijvende partyboot, bruin café of sjieke bruiloftszaal staan, voor De HaCo’s maakt dat niet uit. En hoewel hun herkenbaar Nederlandstalige nummers uitnodigt tot meezingen, trekken ze er zich niks van aan als dat ook gebeurt. Sterker nog: wij verdenken hen ervan dat ze dat stiekem wel op prijs stellen eigenlijk… Daarnaast zijn ze niet alleen immer goed gemutst, maar indien gewenst zullen ze op een leuke manier inhaken op een thema, mocht dat er zijn. En dus zetten ze, uiteraard na het inwinnen van wat informatie, de jubilaris passend in het zonnetje, de vrijgezel op z’n nummer en wordt de Jarige Jop getrakteerd op een op hem toegespitst lied.

Mooie woorden, maar nog veel mooier is het om Duo De HaCo’s live te ondergaan, in levende lijve dus, want dan zijn ze op hun best. Niet in de Arena, niet op Pinkpop en niet in de Ziggo Dome, want ze willen het liefst hun publiek in de ogen kunnen kijken en aan kunnen raken. Hun voorkeur gaat dan ook uit naar privé-feestjes, kleine cafés en terras-optredens. En nee, da’s geen valse bescheidenheid, maar dat vinden ze gewoon leuk en dan zijn ze op hun best!