GOEIEMIDDAG --» LOUTER SWINGEN! LOUTER HITS! LOUTER FEEST!

BOEKINGSINFORMATIE

Goeiemiddag! is geen moeilijke band, maar de bezetting, met diverse vocalisten en meerdere blazers, vergt wel een goede geluidsinstallatie, inclusief technici die weten hoe die werkt en als het even kan gevoel hebben voor het open en dynamische geluid van een ska-rock-band.

BEKNOPTE BAND-INFO

Repertoire: Vrolijke mix van ska, pop, rock & reggae, voornamelijk eigen werk, met af en toe een cover

Speelduur bij festivals: 1 x 60 á 90 minuten

Muzikanten: 8 stuks (2 x zang/gitaar, 1 x zang/bas, 1 x altsaxofoon/zang, 1 x trompet, 1 x tenorsaxofoon, 1 x percussie, 1 x drums)

Crew: In overleg

PODIUMWENSEN

Vrije speelvloer: minimaal 6 x 4 meter

Clearance: minimaal 2,5 meter

Risers: de band heeft geen eigen risers dus indien mogelijk risers voor drums (2 x 2 m) en – indien mogelijk – percussie en 3 blazers

TECHNIEK

Goeiemiddag! is een typische festival- en club-band, en dus zal in de meeste gevallen over de aanwezige PA worden gespeeld. Voor cafés en zaaltjes kan de band tegen een alleszins schappelijke meerprijs een op de omstandigheden afgestelde eigen geluids- en lichtinstallatie meenemen.

PA: de show vraagt om een goede, professionele geluidsinstallatie die is afgestemd op de capaciteit van de locatie en voldoende vermogen en mogelijkheden heeft voor een powerfull maar open en helder geluid

Zaal (FOH): minimaal 24 kanalen + FX returns

Podium:bij voorkeur 6, maar minimaal 4 groepen, 3 identieke monitors voor leadzang, monitors voor achtergrondzang en 1 drumfill. NB: Er wordt gewerkt aan in-ears, incl. draadloze microfoons.

Licht: in overleg, maar de vrolijke en kleurrijke live-show komt uiteraard het best tot z’n recht met een al even spetterende licht-show.