KIEK NOW US --» ONVERVALSTE ALL-ROUND ROCK 'N' LOL

UITGEBREIDE BANDINFO

Kiek now us live: oogt dat gezellig of niet?!

Kiek Now Us is een rock en rollband met zijn wortels in de Achterhoek. Aan het eind van het jaar 2000 werd daar, in een klein dorpscafé, de eerste aanzet gegeven tot wat later Kiek Now Us zou worden. Een aantal muzikanten in spé besloot een band te beginnen, en de eerste jaren werd er regionaal al een goede live-reputatie opgebouwd. Gemoedelijk, energiek én gezellig!

Sinds 2004 toeren de vijf bandleden van Kiek Now Us ieder jaar door voornamelijk Oost-Nederland. De ervaren muzikanten van Kiek Now Us weten met spetterende optredens in het hele land dan ook een nog steeds groeiende schare liefhebbers te bereiken.

Het repertoire van Kiek Now Us bestaat uit een mix van covers en eigen nummers. Zowel Engels- en Nederlandstalige covers als dialectnummers worden met het kenmerkende enthousiasme van Kiek Now Us de zaal ingeslingerd. Alles van Elvis Presley’s ‘Hound Dog’ tot ‘Daldeejen’ van Normaal bevindt zich in de setlist, die geen optreden hetzelfde is.

Ook timmert Kiek Now Us hard aan de weg met eigen nummers. In 2006 werd de eerste single van de band uitgebracht, ‘Viva La Roggebrood’. Een ‘vol gas’-feestnummer én een wereldhit in de Achterhoek! In 2008 volgt de lang verwachte opvolger, ‘Proosten op het Oosten’: een krachtig rocknummer, waarvan het onderwerp zich wel laat raden…

In 2010 laat Kiek Now Us weer duidelijk van zich horen: de nieuwe single ‘Hemel Zonder Bier’ is begin 2010 uitgebracht en wordt in het hele land bijzonder goed ontvangen. Radiostations in het hele land hebben het nummer opgepikt en feestvierders zingen het aanstekelijke nummer overal luidkeels mee!

Kiek Now Us is door de jaren heen ook in de media niet onopgemerkt gebleven. Door TV-optredens bij onder andere RTL 4 en TV Gelderland en interviews en optredens bij onder meer 3FM en vele regionale radiostations, laat Kiek Now Us ook op radio en TV geregeld van zich horen.

De laatste jaren is Kiek Now Us in het hele land een veelgevraagde live-band. Ook in 2010 zet deze trend zich onveranderd door! Door de vlammende live-shows met veel interactie met het publiek en een onverminderd enthousiasme verovert de band steeds meer podia. Met optredens bij tentfeesten, festivals, kermissen, in discotheken en andere evenementen toert Kiek Now Us weer vol gas door!