UNIEKE MIX VAN METAL EN SMARTLAPPEN!

* PATATJE METAL

BREKEND & SNIF: PATATJE METAL KONDIGT AFSCHEIDSCONCERT AAN!

Aan alles komt een eind, zeggen ze wel eens. En na 13 jaar geldt dat ook voor deze unieke smartmetalband. Op zaterdagavond 20 juni 2015 geven ze hun afscheidsconcert in De Effenaar in home-town Eindhoven. Nog één keer genieten van de Marco Borsatan, Nico Haat, Ramsstein Shaffy, Het Beest en André H666, nog één keer al headbangend meebrullen, nog één keer Patatje Metal-en en het is gedaan… Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de site van De Effenaar, zodat je nadien op je meest stoere manier kan zeggen: IK WAS ERBIJ!

Patatje Metal: Afscheidsconcert op 20 juni in Eindhoven!

Patatje Metal: Afscheidsconcert op 20 juni in Eindhoven!

Patatje Metal brengt iets wat geen enkele andere band op aarde brengt: een volstrekt unieke, opzienbarende mix van Nederpop en heavy rock-hits! Heerlijk heftig en super herkenbaar! Met dit repertoire en hun heerlijke over-the-top-metalshow krijgen de Mannen van Metaal werkelijk iedereen in hun ban: headbangers en hardrockers, maar ook smartlapliefhebbers en feestpubliek. Plus ieder ander die toe is aan iets compleet nieuws. Het smartmetalvirus grijpt dan ook zonder aanziens des persoon om zich heen: ‘Waar Patatje Metal is, daar is het heftig feest’. En zo is het maar net.

Verantwoordelijk voor het smartmetalgeweld zijn zanger Marco Borsatan, bassist Nico Haat, drummer Dennie Antichristian en de gitaristen Ramsstein Shaffy en Het Beest.

Patatje Metal: wie niet voelen wil, moet horen!

Lees hier de uitgebreide bandinfo!

Klik op de tv om het filmpje te bekijken!