PATATJE METAL --» UNIEKE MIX VAN METAL EN SMARTLAPPEN!

NIEUWS

Op deze pagina vindt je nieuws dat enkel en alleen betrekking heeft op Patatje Metal.

 _________________________________________________________________________

PATATJE METAL IN FINALE TOP 2000 COVER CONTEST = STEM-STEM-STEM!

Up the Patatten: dus klik op bovenstaand plaatje en stem op Patatje Metal!

De beste, lekkerste, strakste, vetste of eigenlijk ENIGE smartmetalband van Nederland, Patatje Metal dus, is doorgedrongen tot de finale van De Top 2000 Cover Contest van Ongekend Talent! Van de 24 covers van Ik Kan Het Niet Alleen van De Dijk, heeft de absoluut deskundige jury voor de uitvoering van Patatje Metal (een mix van Van Halen's Jump en het te coveren nummer) gekozen. Terecht, zeggen wij natuurlijk. Maar het is pas het begin, want nu is het zaak te zorgen dat ze ook echt WINNEN, en dus zeggen wij al even natuurlijk: surf naar http://www.ongekendtalent.nl/top2000covercontest en STEM OP PATATJE METAL. Dat mag blind (al is dat wellicht lastig, want voor je het weet stem je per ongeluk op een andere band, maar goed, gewoon opnieuw stemmen, je laatste stem telt), maar mocht je ons niet op ons woord geloven, dan is er uiteraard de mogelijk hem te beluisteren, en wel op dezelfde site. Wij zeggen al even volmondig als Frans Bauer, Maurice de Hond en Johan Derksen DOEN! UP THE PATATTEN! ________________________________________________________________________________________
PATATJE METAL’S NIEUWE CD “PROEF DE PEEN ‘NS”

Hee! Proef de Peen 'ns!

(December 2010) De jongens van Patatje Metal hebben flink geinvesteerd om een nieuwe CD voor hun fans af te leveren. Ze wilden dit keer een serieuze titel, maar zijn helaas in die opzet niet geslaagd. Proef De Peen 'ns, zo heet de nieuwe metalschijf. Voor deze schijf heeft "De Clown" van Ben Cramer eraan moeten geloven, "Toveren" van K3 en nog vele, vele anderen... Deze zijn stuk voor stuk omgetoverd in heftige metalkneiters. Maar er is ook plaats voor een prachtige versie van "Zeg Maar Niets Meer", waarop Marco Borsatan met een werkelijk zoetgevooisde stem de harten van de Patatje Metalfan breekt. Voor meer informatie over de Patatten, klik hier!

_________________________________________________________

PATATJE METAL @ STERREN.NL

(18-02-2010) En daar zaten Rammstein Shaffy, Het BEEST en Dennie Antichristian van Patatje Metal zomaar bij het programma Sterren.nl van de Tros! Vrolijk pratend over hun muziek en het ontstaan van de band. Bent u benieuwd naar het flimpje en kunt u haast niet wachten om het te bekijken, klik dan snel op het plaatje hiernaast, vervolgens nog een keer klikken en genieten maar!

_________________________________________________________