EEN HEERLIJKE, AVONDVULLENDE ONE-MAN-SMARTLAPSHOW!

PATRIEK VERDRIET

Patriek Verdriet: Het roze smartlappen fenomeem voor al uw feesten en partijen!

Patriek Verdriet: Het roze smartlappen fenomeem voor al uw feesten en partijen!

‘Een wereld vol smartlappen’… Zijn motto zegt veel, zo niet alles. Zijn naam? Patriek Verdriet, want ja, smartlappen zijn veelal tranentrekkers, liedjes met een snik, het menselijk leed bezongen op een manier die herkenning oproept, want iederéén heeft wel eens een dalletje. Maar niet te lang getreurd want de lach en de traan liggen dicht bij elkaar, en bij een optreden van dit zingende fenomeen is het toch vooral de lach die de boventoon voert. Met zijn felroze outfit, zijn bijna even roze, weelderige haardos, zijn GROTE gebaren en zijn op z’n zachtst gezegd energieke one-man-show, neemt hij iedereen bij de hand, niet zelden letterlijk, en rust niet voordat de saamhorigheid uitmond in één groot meezingfestijn.

Laat je bij de hand nemen, laat het ontwapende enthousiasme van Patriek Verdriet je leven kleuren met levensliederen, smartlappen en nederpopsongs, laat je tenslotte gáán, en wees verzekerd van een gedenkwaardige avond. Oftewel: Geniet, van Patriek Verdriet!

  • Patriek Verdriet boeken? Bel 026-4424795 / 0628-085454, of mail naar bert@waanzin.nl

Hieronder twee filmpje, niet zozeer om Patriek zelf in het zonnetje te zetten, maar vooral om te laten zien dat het publiek hem in de armen sluit, en vanzelf mee gaat doen, ook als hij óp de bar staat!