BURO WAANZIN! --» HET LEUKSTE BURO VAN NEDERLAND!

CONTACT + INFO

VUL IN EN VERSTUUR: GEGARANDEERD SNEL ANTWOORD!

Meer info over Waanzin of over één of meer bands, (de invulling van) een te organiseren evenement, of gewoon om contact te leggen maar even geen zin of tijd om te bellen? Vul het contactformulier hieronder in, klik op 'Versturen' en gegarandeerd razendsnel antwoord! Een bevestiging van je info-aanvraag wordt automatisch naar je mail-adres gestuurd.

NB: Na het versturen van het contactformulier opent onze Facebookpagina, met o.a. de meest actuele nieuwtjes, zich in dit venster. Handig toch? En doe maar 'Vind ik leuk'-en, vinden wij leuk!

KANTOORTIJDEN

Wij zijn elke werkdag geopend van circa 10.00 tot 17.00 uur.

Op feestdagen zijn onze kantoren in de regel gesloten. Ook wil het sporadisch voorkomen dat we allemaal op locatie zijn (bij grote festivals, evenementen, etcetera). Spreek in dat geval gewoon ons antwoordapparaat in, bel ons mobiel of stuur een e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

BEZOEK / ROUTEBESCHRIJVING

Uiteraard is iedereen van harte welkom op ons kantoor in Arnhem of Meppel, ook buiten de kantooruren, maar maak eerst wel even een afspraak want nogal jammer als je de reis naar één van deze mooie steden hebt volbracht en vervolgens voor een dichte deur staat.

BEDRIJFSGEGEVENS

Buro Waanzin V.O.F.

KvK Centraal Gelderland 09169356

BTW nummer 8177 53 448 B01

IBAN NL53 INGB 0007 4587 54