BURO WAANZIN! --ยป HET LEUKSTE BURO VAN NEDERLAND!

DISCLAIMER

Hoewel Buro Waanzin! de informatie op deze website met grote zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet die informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Alle informatie op deze website, dus ook die in de rubrieken ‘boekingsinformatie’, kan aan verandering onderhevig zijn.

De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang, en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

AANSPRAKELIJKHEID

Buro Waanzin! zal nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor technische of tekstuele fouten of omissies die op deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Buro Waanzin! is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden die al dan niet met een hyperlink aan deze website zijn gekoppeld.

AUTEURSRECHT

Het auteursrecht op de teksten en de totale inhoud van deze website berust bij Buro Waanzin! Het is uitdrukkelijk verboden om de teksten en foto’s zonder toestemming van Buro Waanzin! te gebruiken voor andere doelen dan de promotie van een via Buro Waanzin! geboekt optreden. Het auteursrecht op de gebruikte foto’s berust bij de betreffende bands en artiesten c.q. degenen die deze foto’s in hun opdracht hebben gemaakt. Alleen de foto’s in de rubrieken ‘Promotiemateriaal’ zijn vrij te gebruiken voor promotionele doeleinden. Indien aangeven is naamsvermelding van de fotograaf verplicht.

PRIVACY

Persoonlijke gegevens die door bezoekers worden achtergelaten op deze site zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en zullen nooit in handen worden gegeven van derden.