MEER DAN EEN BOEKINGSBURO VOOR BANDS!

EVENEMENTEN & MEER!

Buro Waanzin! is veel meer dan het zoveelste boekingsburo voor bands, want los van het feit dat wij vooral gespecialiseerd zijn in feestbands in alle soorten en maten, wordt ons Buro steeds meer gevraagd voor de organisatie van en/of participatie in groots opgezette evenementen en festivals. Van de eerste opzet tot de laatste evaluatie, Buro Waanzin deinst nergens voor terug.

Koninginnedag Arnhem (2005 en 2006), het Scoutingfeest in Zevenaar (2002 en 2006), Wiedepop Giethoorn (2005, 2006 en 2009), diverse Smartlappenfestivals (Arnhem, Steenwijk, Meppel, Nijmegen, Utrecht), benefietfestivals (Arnhem voor AziĆ« 2005), motortreffens (Goldwingclub 2005, 2006 en 2010), Dag van het Park Heerhugowaard (2010), Donderdag Meppeldag (vanaf 1995 ongeveer),enz. enz…

Het moge duidelijk zijn dat de expertise van Buro Waanzin steeds meer op waarde wordt geschat. Op deze pagina maken wij melding van evenementen waarbij Buro Waanzin in het verleden betrokken is geweest of in de (nabije) toekomst nauw betrokken bij is: zie links in de zwarte balk. Voldoende aanleiding om ook voor de invulling van grootschalige evenementen of festivals aan te kloppen bij het leukste boekingsburo van Nederland e.o.

Mail of bel naar ons voor meer informatie of het maken van een afspraak, de koffie staat altijd klaar (wat niet zo gek is, met een Senseo…). Uiteraard geheel vrijblijvend!