ONZE VRIJE NIEUWSGARING!

WAANZIN-NIEUWS

Hieronder vindt je het laatste en heetste nieuws van het Waanzinfront!

______________________________________________________________________________________

SPECIALE AANBIEDING #2: DE FRESIA-CD’S!
Het Mega Fresia CD Pretpakket!

Het Mega-Fresia-CD-Pretpakket in vol ornaat!

De Zingende Fresia’s mogen dan als band tijdelijk (?) niet zo levend en schoppend zijn, de cd’s zijn nog steeds tijdloos en een lust voor het oor. En met dit MEGA-FRESIA-CD-PRETPAKKET haal je het beste, mafste én leukste van de band in huis: Het ultieme live-album De Zingende Fresia’s go Classic (met alle bekende hits, van ‘De Vlieger’ tot ‘John De Wolf’en van ‘Caroline’ tot ‘Truus Van De Snackbar’) + Spettörvet (met de Fresia-klassiekers ‘Of Je Worst Lust / De Vakslager’, ‘Schatje Maak Me Gek’, ‘Sla Je Arm Om Me Heen’, ‘Zij Gelooft In Mij’, e.v.a.) + het 6-nummers-tellende Bralbum Nr. 5 (met o.a. hun weergaloze uitvoering van de Willeke Alberti-klassieker ‘Samen Zijn’ en het uitermate gezellige ‘Meebrullied’). Klik op het fotootje hieronder voor de complete tracklist van alle cd’s!

Tracklist!

Klik voor tracklist!

In de winkel, via internet of bij de Fresia-stand betaal je al gauw € 35,- á € 40,- voor de 3 cd’s samen, en ooit zullen dit zeldzame, onbetaalbare collecters items worden, maar vooralsnog bieden wij in kader van de Waanzin-opruiming dit hele pakket, bestaande uit maar liefst 3 cd’s, aan voor de absurd lage prijs van [Vakslager, mag ik een tromroffel a.u.b.?]… € 25,-! Ja, je leest het goed: VIJFENTWINTIG EURO, VOOR 3 CD’S! Dus: bestel snel want OP = OP! Maak vandaag nog € 25,- over naar IBAN NL26 INGB 0008 2543 49, t.n.v. Waanzin Merchandise Arnhem, o.v.v. ‘Fresia CD Pretpakket’ en alles rolt binnen afzienbare tijd in je brievenbus!

Nou snappen wij ook dat er Fresia-fans zijn die 1 of misschien wel 2 van deze cd’s al hebben, en slechts belang hebben bij de cd(‘s) die ze nog níet hebben. Om die tegemoet te komen, zijn de cd’s ook apart te bestellen, ook voor een matsprijs: De Zingende Fresia’s go Classic en Spettörvet kosten in dat geval € 12,- per stuk, en Bralbum Nr. 5 kun je scoren voor € 8,-. Andermaal incl. verzendkosten. Zelfde principe: het bedrag overmaken op IBAN NL26 INGB 0008 2543 49, t.n.v. Waanzin Merchandise Arnhem, o.v.v. de naam van de gewenste cd(‘s).

______________________________________________________________________________________

SPECIALE AANBIEDING #1: OTTO ORGEL – CD!
GANZ BILLIG: DIE OTTO ORGEL CD!

GANZ BILLIG: DIE OTTO ORGEL CD!

De grote Waanzin-opruiming is begonnen, en wel met de volstrekt tijdloze, absoluut onverwoestbare en bepaald hilarische debuut-CD van der Keyboard Superstar Otto Orgel, ‘Hupf, dort is Wilhelm… und viele toll Lieder’. Dus ook met ‘Ich fühle mich so verdammt allein’, ‘Eviva Edeutschland’, ‘Setze doch eine Käse für dein Fenster’, ‘Orgelpourri Extraordinaire’, und so weiter, und so weiter. Onder het motto ‘Karaoke ist OK’, aangevuld met 3 Karaoke-versies, om zelf mee mee te zingen, en een rockuitvoering van ‘Hupf…. Was willst du noch mehr?! Normale prijs € 15,- maar zolang de voorraad strekt met 30% korting = € 12,-, en da’s ook nog eens inclusief verzendkosten! Als dat niet Affengeil und Supertoll ist, weisen wir es auch nicht mehr… Dus: bestel snel want OP = OP! Maak vandaag nog € 12,- over naar IBAN NL26 INGB 0008 2543 49, t.n.v. Waanzin Merchandise Arnhem, o.v.v. ‘Otto Orgel CD Billig!’ en hij rolt binnen afzienbare tijd in je brievenbus!

______________________________________________________________________________________

OPRUIMING! KORTING! VOORDEEL! OP=OP!

Ook ten burele van Buro Waanzin moet er zo nu en dan worden opgeruimd, en dan bedoelen we niet de wekelijkse stofzuigronde, het ordenen van de vele memootjes overal, het uitzoeken van de post, of het anderszins creëren van orde in de lichtelijke chaos her en der. Nee, hier gaat het over een echte OPRUIMING, inclusief KORTINGEN t.o.v. de zeg maar ‘normale prijzen’. Noem het ‘magazijn opruiming’, ‘sale’ of ‘nu met zoveel-%-korting’, het komt er op neer dat een ieder voor een behoorlijk matsprijs cd’s, t-shirts of andere merchandise-meuk kan scoren van diverse Waanzin-bands. Binnenkort in dit online-theater en op Facebook !

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van!

Vraag niet hoe het kan (of wel), maar profiteer er van (of niet)!

______________________________________________________________________________________

‘N KEER WAT ANDERS VIERT OP 24 OKTOBER 10-JARIG BESTAAN MET TONY & HANGMATTEN

De heerlijke all-round-feestrockband ’n Keer Wat Anders bestaat dit jaar 10 jaar, dat moet uiteraard passend gevierd worden, en dat gaat gebeuren ook, te weten op 24 oktober ergens in Ens. Daarbij zal de originele bezetting de avond openen, waarna de Belgische hoempa-folk-kolder van Tony en de Hangmatten zal zorgen voor nóg meer vrolijke noten om zo de boel optimaal op te warmen voor ’n Keer Wat Anders anno 2015! ‘Als dat maar niet gezellig wordt’, lijkt een understatement en houdt de Waanzin-FB-pagina in de gaten voor het actuele nieuws over dit unieke feest-der-vrolijke-klanken!

All-round feestrockband 'n Keer Wat Anders + Tony en de Hangmatten op 24 oktober 2015 in Ens

24 Oktober in Ens: 2 Wereldse Waanzin-bands op 1 avond. Gegarandeerd FEEST!

______________________________________________________________________________________

LEKKERMAKERTJE VAN DE ZINGENDE FRESIA’S!

Ja hoor, daar is-tie dan, de teaser, of in goed Hollandsch: het lekkermakertje van de nieuwe single en clip van De Zingende Fresia’s, getiteld ‘Heb Jij Dat Ook?’. Nou, dat hebben wij ook, een akelige nieuwsgierigheid naar de complete clip, want naar wij hebben vernomen wordt-ie erg euhm… leuk! Maar geduld is een schone zaak en vooralsnog moeten we het hiermee doen… Hou deze site en onze Facebookpagina in de gaten voor meer info!

______________________________________________________________________________________