BURO WAANZIN! --» HET LEUKSTE BURO VAN NEDERLAND!

ROUTEBESCHRIJVING

Download hier de plattegrond en routebeschrijving als PDF-bestand. 

Vanuit richting Apeldoorn (A50): neem afslag Arnhem Centrum (20), volg borden Centrum en rijdt de Apeldoornseweg af. Ga vóór het spoorviaduct naar links (Sonsbeeksingel), neem dan de eerste straat rechts (Hommelstraat), rijdt deze uit tot aan de verkeerslichten, steek de weg over naar links, ga direct de 1e straat rechts (Bloemstraat), dan op het kruispunt naar links (Steenstraat), de 1e straat rechts (Spijkerlaan) en dan de 2e straat rechts. Ons kantoor is het 3e pand aan je rechterhand.

Vanuit richting Utrecht (A12): neem afslag Arnhem Noord (26), sla aan het einde van de afrit rechtsaf de Apeldoornseweg op. Volg dan de aanwijzingen boven.

Vanuit richting Doetinchem/Oberhausen (A12): neem afslag Arnhem Noord (26), sla aan het einde van de afrit linksaf naar de Apeldoornseweg. Volg dan de aanwijzingen hierboven.

Vanuit richting Nijmegen (A325) en Rotterdam (A15 » A325): bij het einde van de snelweg steeds rechtdoor aanhouden, na de Rijnbrug de rotonde ‘rechtdoor’, dan direct rechtsaf de parallelweg op en bij de verkeerslichten meteen naar rechts. Je bent nu in de Parkstraat, je vindt ons kantoor na ca. 250 meter aan de linkerzijde.

Geen parkeerplaats vrij? Geen nood! Wij hebben een eigen parkeerterrein, zie het inzetje.