WAANZIN-PODIA --» BETAALBAAR & PROFESSIONEEL!

UITGEBREIDE INFO

De grote kracht van het Waanzin Podium 8×6 is ongetwijfeld de uiterst professionele uitstraling in combinatie met een vriendelijke verhuurprijs en de zeer korte opbouwtijd van slechts 75 minuten! Het podium is 8 meter breed, 6 meter diep, 1.2 meter hoog en heeft een clearance (hoogte tussen podiumvloer en dak) van maar liefst 4 meter. Op verzoek is het podium aan beide zijden uit te breiden met wings (voor de geluidstorens) en kan een mixtent meegeleverd worden voor de geluidstechnicus. Standaard wordt er een degelijke trap geplaatst waarmee de artiesten vanaf de linker- of rechter zijkant het podium kunnen betreden.

Een groot voordeel van het Waanzin Podium 8×6 is dat de dakconstructie voorzien is van standaard-truss, wat technici de mogelijkheid geeft om op vloerniveau het licht (of takellieren) in te hangen en alles gelijktijdig met het dak omhoog te hijsen. Ander pluspunt is dat het podium door z’n ruime afmetingen ook plaats biedt aan zeer grote bands en in festival-situaties voldoende bewegingsruimte geeft voor snelle ombouw-sessies.

Het Waanzin Podium 8×6 is overal in Nederland en België te plaatsen en wordt – uiteraard – ook verhuurd voor evenementen waar geen artiesten uit onze stal optreden. Richtprijzen en beknopte informatie vind je elders op deze pagina. Neem voor meer informatie en boekingen gewoon even contact met ons op!

» Klik hier voor de technische gegevens

» Klik hier voor een prijsindicatie